Entertainment
11 november 2012 - Ron Smeets

Een gloednieuwe 830 dollar iPad voor 200 dollar? NOT!

Ik moest wel heel erg lachen toen ik onderstaand verhaal zag. Een Texaanse dame dacht dat ze de deal van de dag tegen het lijf gelopen was toen ze bij een tankstation van een onbekende een gloednieuwe iPad ter waarde van 830 dollar voor 200 dollar aangeboden kreeg. Dat klonk, vond ze zelf al, te mooi om waar te zijn maar. Ondanks die 'rode vlag' telde ze toch 200 dollar neer voor de 'iPad'.

Wat zat er in de doos? Dat zie je na ongeveer een minuut in de video hieronder. Het enige dat ik hierop nog kan zeggen is: 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de domste van het hele Texaanse land' :-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.