Toestellen
12 november 2007 - Ron Smeets

Een gepimpte K850i

Cowboy Henk belde mij enkele dagen geleden met het nieuws dat hij de K850i van Sony Ericsson al had zien liggen in een tweetal telefoonwinkels.

Het toestel is dus, in tegenstelling tot eerdere berichten dat hij pas vanaf week 47 beschikbaar zou komen, duidelijk al leverbaar in Nederland.

Mocht je er al een (besteld) hebben en je wilt er iets speciaals mee doen, dan is deze gepimpte versie wellicht een optie ;-)

Voor iedereen die het toestel eerst nog even van dichtbij wil bekijken zonder direct naar de winkel te moeten lopen staan hieronder nog enkele hands-on video's:Gerelateerde links:
Sony Ericsson K850i vanaf 1 oktober in de winkels?
K850i vs. iPhone
Sony Ericsson W910i en K850i op weg naar de winkels
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Close up fotoshoot van de K850i
Sony Ericsson K850i levert fraaie foto's
De Sony Ericsson K850i wordt uitgepakt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.