Entertainment
30 augustus 2011 - Ron Smeets

Een eerbetoon aan Steve Jobs (video)

Het was, vorige week, groot nieuws. Steve Jobs, die al ruim een half jaar met ziekteverlof was, trad af als CEO van Apple.

Je kunt van Apple zeggen en vinden wat je wil, maar het staat mijns inziens buiten kijf dat Jobs en Apple tot de technologische 'gamechangers' van de afgelopen 25 jaar gerekend mogen worden. Ken Segall maakte onderstaand video eerbetoon aan Jobs, gebaseerd op de tekst van de oorspronkelijke 'Think Different' advertentie, gecombineerd met een aantal historische beelden van de man en zijn 'gadget kindjes'.

http://www.youtube.com/watch?v=DrBw2cXWZS8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.