Accessoires
10 augustus 2008 - Ron Smeets

Een 'echte' PSP Phone

Geruchten over een PSP waarmee je ook mobiel kunt bellen hebben we de afgelopen jaren al in grote getale voorbij zijn komen maar tot nu toe hebben die nog niet ertoe geleid dat Sony Ericsson ook daadwerkelijk een dergelijk toestel op de markt heeft gebracht.

Een knappe doe-het-zelver is er nu in geslaagd zijn eigen PSP Phone te maken. Hiervoor heeft hij een PSP voorzien van een Haier touchscreen phone. Het toestel heeft de plek ingenomen van de UMD drive. Leuk gedaan. Meer foto's:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Toch een PSP Phone op komst?
Spec sheet van de Sony Ericsson PSP Phone uitgelekt
Sony PSP Phone geruchten weer aangewakkerd
De perfecte PSP?
Is dit de PSP Phone van Sony Ericsson?
Maak van je GSM een 'PSP'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.