Toestellen
25 december 2008 - Ron Smeets

Een draak van een mobieltje

Zo'n twee jaar geleden probeerde Vertu ons al eens een Slangenmobieltje aan te prijzen voor maar liefst 250.000 Euro en nu komen ze met een variatie op dat lelijke thema: een drakenmobieltje.

De Vertu Signature Dragon lijkt qua vorm als twee druppels water op de Cobra uit 2006. Hij heeft wel wat meer glimmende onderdelen en de slang rondom het toestel heeft nu natuurlijk een drakenkop gekregen ;-)

De Vertu Signature Dragon zal over enkele weken te bewonderen zijn tijdens de CES in Las Vegas. Over de prijs is nog niets bekend gemaakt, maar ik mag hopen dat ze bij Vertu ook denken aan de gevolgen van de kredietcrisis en ze een flinke hap uit het prijskaartje van de Cobra hebben gebeten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.