Nieuws
28 januari 2011 - Ron Smeets

Een dagje in de keuken bij Jabra / GN Netcom in Kopenhagen

Komende maandag, 31 januari, reis ik met Jabra / GN Netcom een dagje naar Kopenhagen om daar een persevent en introductie van een (of meerdere) nieuwe producten bij te wonen.

Op de agenda staat echter niet alleen een 'standaard' perconferentie, maar ook een bezoekje aan het research lab van GN Netcom en een sneak preview van toekomstige producten van de (bluetooth) headset en accessoire fabrikant.

Helaas is nu al bekend dat er tijdens het bezoek aan dat research lab geen foto of video opnamen gemaakt mogen worden. Dat is jammer, maar als er echt leuke dingen te zien zijn (volgens Jabra wel) dan zal ik mijn tekenvaardigheden maar weer eens aanspreken ;-)) Natuurlijk ga ik ervoor zorgen dat de nieuwtjes maandag in de loop van de dag hier al online verschijnen. Stay tuned dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.