Toestellen
31 oktober 2012 - Ron Smeets

Een creatieve Samsung Galaxy Note II 'unboxing'

Regelmatige bezoekers weten dat ik een hekel heb aan unboxings waarbij het doosje van een toestel open gemaakt wordt en vervolgens elk item dat daar in zit (uitgebreid) besproken wordt.

De Samsung Galaxy Note II unboxing die Cowboy Joran van John Bake Postporductions (ook 'mijn' vaste cameraman, regisseur en editor) laat zien dat een unboxing ook leuk en creatief kan zijn. Mits je er even de tijd voor neem en letterlijk 'out of the box' denkt ;-) Enjoy!

Unboxing Samsung Galaxy Note II from Joran Maaswinkel on Vimeo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.