Accessoires
13 april 2006 - Ron Smeets

Een 'Cowboy' speakerdock voor de iPod

Tja, hier kon ik natuurlijk niet zomaar aan voorbij gaan. De Pod Cowboy iBass speakerdock heeft echter vooral voor ons een naam waar we gecharmeerd van zijn en ook al ziet ie er wat vreemd uit, de specs vallen bepaald niet tegen.

Hij is geschikt voor vrijwel alle iPods behalve de Shuffle en heeft 2x15Watt vermogen. Net als de iPod's zelf is ie 'slechts' in twee kleuren, zwart en wit, te leveren. Het spreekt voor zich dat je iPod tijdens zijn verblijf in dit dock ook opgeladen wordt. Voor het gemak krijg je er tevens een remote bij.

De Pod Cowboy kost 99 dollar en is online te koop bij AudioCubesGerelateerde links:
Aluminium speakerdock voor de Nano
Speakertje voor de iPod
Apple's nieuwste Fun gadgets
iPod speaker-dock, maar dan anders
iWoofer brengt lage tonen naar de iPod
XBox 360 als iPod dock
IPod dock en cardreader
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.