Accessoires
04 februari 2006 - Ron Smeets

Een échte USB stick

We hadden gisteren natuurlijk al het bericht over de memorystick met PIN code als mogelijke oplossing voor die vergeetachtige ambtenaren van Justitie en Defensie.

Schijnbaar maken meer mensen zich druk om onze nationale veiligheid, getuige ook deze onopvallende oplossing.

Als je deze gecamoufleerde USB Stick (of beter gezegd 'stok') verliest, dan valt ie nauwelijks op en is de kans dat ie in de verkeerde handen valt ook een stuk kleiner dan wanneer er een felgroene of andere opvallende kleur USB-stick op de grond of in de kofferbak van een huurauto ligt.

Ze zijn ontworpen door Guido Ooms en te koop in verschillende uitvoeringen en 'houtsoorten'.Gerelateerde links:
Memorystick met PIN-code
Zoemende USBee stick
Sony USB stick van 4Gig voor 8 Euro!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.