Accessoires
03 november 2010 - Ron Smeets

Een échte bumper voor je iPhone 4

Het is bekend dat het glas van de iPhone 4 dat zowel aan de voor- als achterzijde van het toestel zit, kapot kan. Het is ook bekend dat toestellen nu eenmaal wel eens uit onze handen vallen, toch? En als je ze wat vaker laat vallen, dan kun je natuurlijk een Sonim kopen ;-)

Voor iedereen die toch gewoon met z'n stijlvolle (kwestie van smaak, ik weet het) iPhone 4 wilt blijven lopen en het toestel ook wil beschermen tegen een val uit de handen, of van een balkon, is er de Impacband, ofwel een échte bumper voor de iPhone 4. Het toestel wordt er zeker niet mooier op. Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.