Entertainment
18 augustus 2005 - Ron Smeets

Een Blackberry bij je Pizza

Nee, dit is geen bericht over verslaafde Blackberry gebruikers die het apparaat zelfs tijdens het eten niet even links kunnen laten liggen.

In Amerika geeft pizzaboer "Papa John's" tijdelijk gratis Blackberrys weg bij een pizza-meal. Klinkt leuk, maar er zit wel een addertje onder het gras .

Behalve de pizza, chicken wings en cola moet de hongerige klant ook even een data- en voice abonnementje van Cingular afsluiten om de Blackberry in ontvangst te mogen nemen. En dat voor een slordige $75 per maand!

Zo blijkt maar weer dat 'gratis' meestal een zeer relatief begrip is

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.