Toestellen
16 november 2007 - Ron Smeets

Een betaalbare 'Ferrari' GSM

Het Ferrari merk wordt regelmatig aan (mobiele) gadgets gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan de Vertu Ascent, de ietwat oudere Sharp GX25 of deze MP3 speler. En zo zijn nog tientallen voorbeelden te bedenken.

Een Chinese toestelmaker kwam op het idee om eens een heel andere Ferrari GSM te maken. Eentje die er echt uit ziet als een Ferrari (meer foto's hieronder). Ook geen nieuw idee zoals je hier kunt zien, en niet echt praktisch ook, als je het mij vraagt.

Enfin, het toestel dat onder deze motorkap schuil gaat is een GSM met 2.2 inch touchscreen display (176x220 pixels), een 1.3 Megapixel camera en een microSD geheugenkaart.Gerelateerde links:
Ferrari GSM van Vertu
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Ferrari uitvoering van de RAZR
Nu ook een Ferrari Smartphone van Acer
Ferrari MP3 speler van Oregon Scientific
Video van de duurste Ferrari GSM ter wereld
Filmpje van de Vertu Ferrari Ascent 1947
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.