Entertainment
03 september 2014 - Redactie MobileCowboys

Een app voor als je hoge nood hebt

Je kent het waarschijnlijk wel? Onderweg en dan nodig naar het toilet moeten? Wel nu, ook daar is natuurlijk een app voor. Tork en HogeNood hebben gezamenlijk een app ontwikkeld waarbij 4.000 toiletlocaties in Nederland en België zijn opgeslagen maar sinds kort kunnen gebruikers ook een beoordeling achter laten via de app.

Mannen hebben het in veel gevallen makkelijker dan vrouwen als er geplast moet worden. Even achter een boom en…. enfin heren u weet wel ;-) Maar is de nood wat hoger dan alleen maar een plasje dan is het wel fijn om een beetje fris openbaar toilet te kunnen bezoeken, en daar is dus nu een oplossing voor.

Met de HogeNood-app voor Android en iOS zijn de dichtstbijzijnde toiletten snel gevonden, maar ook toegankelijkheid (baby’s, rolstoelen, etc.), openingstijden, kosten van toiletgelegenheden en sinds nu ook de mogelijkheid om het bezoek te beoordelen.

Naast criteria als afstand en toegankelijkheid kunnen bezoekers het toilet vanaf vandaag ook beoordelen op hygiëne, sfeer & design, geur en toiletartikelen. Gimmick of marketing stunt(je), mocht je de app willen proberen via de site van kan je de Android of iOS versie van Hogenood downloaden.

Zo, hè hè, dat was een opluchting ;-)  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl