Toestellen
08 mei 2006 - Ron Smeets

Een 6.9mm dunne Samsung met 2MP cam

Enkele weken geleden blogde ik al over een nieuwe Samsung GSM die met nog geen 7mm het, voor zo lang als het duurt, platste mobieltje ter wereld zou worden.

Om eerlijk te zijn denk ik dat, zelfs als de Koreanen de X828 (of 820) nog deze maand op de markt zetten, die titel maar kort in Samsung's bezit zal blijven.

Bij onze vorige post was nog vrijwel niets bekend over de specs van deze ultraplatte Samdun. Dat is nu wel anders . Behalve dat de X820/828 maar 6.9mm dik is heeft ie ook nog een 2MP cam met video functie, een MP3 speler Bluetooth en TV Out meegekregen.

Wanneer dit toestel precies in de winkels zal liggen is nog niet bekend, maar de foto's die vandaag online verschenen geven ons wel voldoende hoop dat ie ook hier in Europa te bewonderen zal zijn. Beginnend op 10 mei tijdens de drie dagen durende Sviaz Expo in Moskou.Gerelateerde links:
Telefoon ter grootte van een visitekaartje
De RAZR als 'candybar' slimphone
Plat, platter, platst. . .
6MP Camphone van 9mm
Eerste foto's van 6.9mm Samsung X828
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.