Geruchten
16 maart 2015 - Ron Smeets

Een 5.6 inch scherm voor de LG G4? Geruchten over de opvolger van de LG G3 gaan alle kanten op

Over de LG G4 wordt al maanden volop gespeculeerd. Inmiddels hebben de geruchtenmolens al drie varianten met specs uitgepoept en zijn ook de eerste (pers)renders van het toestel online verschenen.

Een van de geruchten die vlak voor het nieuwe jaar boven kwam drijven was het feit dat de G4 mogelijk uitgerust zou worden met een stylus en als concurrent van de Galaxy Note in de markt gezet ging worden. Dat werd echter door diverse andere geruchten weer tegengesproken. Kortom, het gaat alle kanten op.

Dit weekend is dat 'phablet gerucht' min of meer weer nieuw leven in geblazen. Onleaks liet op twitter namelijk weten dat de LG G4 een 5.6 inch display krijgt. Over een stylus wordt verder niet gesproken en ook de namen phablet of Galaxy Note concurrent ontbreken. Maar een toestel met een 5.6 inch scherm; dat past inde phablet categorie.

Van de andere kant had de LG G2 ook al een 5.5 inch scherm maar voor de G3 koos de Koreaanse fabrikant ervoor om het scherm met 5.2 inch ietwat compacter te maken. We zullen het wel zien, over een paar weken, als de G4 officieel onthuld wordt. Dat zal in ieder geval snel moeten gebeuren als LG er dit jaar nog 10 miljoen van wil verkopen ;)

https://twitter.com/OnLeaks/status/577156646872457216

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.