Accessoires
12 september 2011 - Ron Smeets

Een 4500 mAh accu voor de Sony Ericsson Xperia Arc

OK, de accu van de Sony Ericsson Xperia Arc zou, zoals bij veel smartphones overigens, best wat meer power kunnen gebruiken.

Maar om hem nu te vervangen door deze, 4500 mAh versie van Mugen Power is ook weer een beetje overdreven. Bovendien wordt het toestel daardoor meer dan drie keer zo dik en zwaar.

De naam Xperia Arc kun je bij het zien van onderstaande kiekjes dan net zo goed veranderen in Xperia Brick ;-)) Overigens heeft Mugen nog meer van dit soort 'heavy' accu's voor smartphones en gelukkig zijn er ook compactere versies. Die hebben dan natuurlijk ook weer iets minder 'power'.

SE-Xperia-Arc-Mugen-Accu-a SE-Xperia-Arc-Mugen-Accu-b

Foto's via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.