Toestellen
13 februari 2009 - Ron Smeets

Eee Phone van Asus en Garmin

Eerder deze week maakten Asus en Garmin al bekend dat de nieuwe joint venture twee Navigatie Smartphones in Barcelona zal presenteren, de M20 en de G60 Nüvifone's.

Een maand geleden liet Asus bovendien al eens doorschemeren dat men ook van plan was een betaalbare Smartphone onder de Eee merknaam (van Eee PC) op de markt te brengen.

Volgens de laatste berichten uit Taiwan zal die Eee Phone nu de naam gaan dragen van de joint venture, Asus-Garmin. Dat zou natuurlijk kunnen betekenen dat de Eee Phone ook voorzien zal worden van de nodige navigatie functies. Hoe betaalbaar het toestel dan nog zal zijn valt te bezien.

Volgens PC World zal de Eee Phone helaas niet in Barcelona gepresenteerd gaan worden. We zullen zien. Over een paar dagen weten we er ongetwijfeld meer van.

Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.