Nieuws
21 april 2011 - Ron Smeets

eBuddy succesvol op Nokia toestellen

De mobiele applicatie van eBuddy, een platform voor Social Media en Messaging, doet het, naar eigen zeggen, erg goed op Nokia toestellen.

eBuddy maakte vandaag namelijk bekend dat de Symbian applicatie al meer dan 10 miljoen keer gedownload is uit de Ovi Store.

Het persbericht bevatte naast het heugdelijke nieuws ;-) nog enkele leuke feitjes over het gebruik van eBuddy op Nokia toestellen. Zo worden er maandelijks meer dan 2.5 miljard berichten verstuurd en 'zitten' Nokia eBuddy gebruikers bijna 2000 jaar per maand op eBuddy Mobile Messenger. In totaal telt eBuddy inmiddels meer dan 19 miljoen gebruikers die samen meer dan 9 miljard berichten per maand versturen. Vergeleken met het totale gebruik van eBuddy lijkt het er dus sterk op dat de app vooral populair is bij Nokia gebruikers.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.