Nieuws
03 november 2005 - Ron Smeets

EasyMobile stunt met prijzen in Duitsland

In Duitsland is een ware prijzenslag losgebarsten tussen de diverse mobiele providers. Sinds gisteren heeft ook discounter easyMobile zich in die strijd gemengd.

Met een flat-rate tarief van 16c ent per minuut voor alle gesprekken, naar ieder netwerk en op elk moment van de dag doet easyMobile meteen ook goed mee. Bovendien heeft men de SMS tarieven ook verlaagd. Een berichtje kost nu nog maar 12 cent.

Debitel en Tschibo (ja, de koffiewinkel) bieden nog wel geodkopere tarieven aan van 15 cent per minuut, maar daarvoor moet de klant dan wel een minimaal aantal minuten per maand afnemen en een langlopend contract afsluiten. EasyMobile kent dat soort voorwaarden niet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.