Nieuws
15 november 2006 - Ron Smeets

EasyMobile stopt ook in Duitsland en Engeland

Afgelopen zomer stopte de Nederlandse tak van EasyMobile er na krap een jaar al mee omdat de prijsvechter er in die periode niet in geslaagd was om een vaste voet in de Nederlandse mobiele markt te krijgen.

Zoals het er nu uit ziet zal EasyMobile nog voor de Kerst ook haar diensten in Duitsland en Engeland beeindigen. Volgens de operator heeft deze beslissing alles te maken met de overname, eerder dit jaar, van de Deense Telco TDC, die de EasyMobile diesnten in Engeland en Duitsland exploiteerde, door een groep investeerders.

Volgens Mobile Marketing Magazine zijn de 80,000 klanten inmiddels per SMS al op de hoogte gebracht van het nieuws. Voor zover bekend is het de eerste keer dat klanten per SMS te 'horen' krijgen dat hun dienstverlener er mee stopt.Gerelateerde links:
EasyMobile stopt er mee
EasyMobile stunt met prijzen in Duitsland
Easymobile NL eindelijk geopend
Initiatiefnemer easyMobile.com ontslagen
Duitsland raakt vol (met GSM)
Prijsvechter EasyMobile naar Nederland
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.