Nieuws
07 juli 2006 - Jeroen de Hooge

EasyMobile stopt er mee

Na een jaar tevergeefs geprobeerd te hebben om vaste voet op de Nederlandse mobiele markt te krijgen vertrekt EasyMobile met ingang van 5 Augustus alweer uit ons land.

Volgens het bedrijf heeft men gewoonweg niet genoeg klanten om de dienstverlening, die in Nederland via het Telfort netwerk liep, rendabel in de lucht te kunnen houden.

Directeur Scheinemann adviseert op hun website de klanten van EasyMobile om zo snel mogelijk over te stappen naar een andere provider. "Als u uw huidige telefoonnummer graag wilt behouden, adviseren wij u niet later dan 15 juli 2006 gratis over te stappen naar een andere provider. Uw beltegoed zal geldig blijven tot en met 5 augustus 2006, dat betekent dat u vanaf 4 augustus 2006 uw beltegoed niet meer kunt opwaarderen."

Nederland telt momenteel 40 MVNO's met een gezamenlijk marktaandeel van 14.8%, zoals ook te lezen is in een van onze postings van vanochtend.Gerelateerde links:
EasyMobile stunt met prijzen in Duitsland
Easymobile NL eindelijk geopend
Initiatiefnemer easyMobile.com ontslagen
Prijsvechter EasyMobile naar Nederland
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.