Accessoires
16 september 2013 - Ron Smeets

Eastpak maakt nu ook telefooncovers en -hoesjes (video)

Enkele weken geleden vielen bij mij ineens twee telefoonhoesjes van het merk Eastpak in de brievenbus. De fabrikant die toch vooral bekend is van de schooltassen en rugzakken maakt nu dus ook hoesjes, zowel universeel als op maat voor bepaalde toestellen.

Op zich is een telefoonhoesje natuurlijk niet echt een spannend product. Ze werken beschermend en worden steeds populairder omdat vooral smartphones de afgelopen jaren duurder en kwetsbaarder zijn geworden. Enfin, ik toog naar een spannende plek op de grens tussen Limburg en Duitsland om daar even 'rustig' wat te vertellen over de Eastpak hoesjes. Kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.