Entertainment
09 oktober 2008 - Ron Smeets

EA volop in de weer met iPhone Games

EA Mobile heeft deze maand de game Spore Origins uitgebracht voor de iPhone en iPod Touch. De game maakt optimaal gebruik van de accelerometer die in deze apparaten is ingebouwd en reageert op alle kantel- en draaimanoeuvres in de oerwereld van Spore.

Tegelijk met de lancering van Spore Origins, brengt EA Mobile een lijst uit van negen andere games die voor de iPhone en iPod Touch worden ontwikkeld.

YAHTZEE Adventures, EA Mini Golf, Lemonade Tycoon, Mahjong, MONOPOLY: Here & Now The World Edition, SimCity, Tiger Woods PGA TOUR 09, Need for Speed Undercover en The Sims 3. Wanneer deze games beschikbaar komen is nog niet bekend.

Spore Origins is te koop via de App Store van Apple of op de website van EA Mobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.