Toestellen
04 maart 2007 - Ron Smeets

E-Ten's eerste 3G Windows Mobile 6 toestel in Hannover

Over twee weken is het weer tijd voor de CeBIT en hoewel de meeste nieuwtjes op mobiel een week of drie geleden al in Barcelona te bewonderen waren zullen er toch ook weer de nodige primeurs in Hannover gepresenteerd worden.

Een daarvan, zo blijkt uit bovenstaande foto, wordt een 3G Smartphone voorzien van Windows Mobile 6 van E-TEN, bekend van de X500 en M700 Smartphones.

De naam en exacte specs van de nieuwe E-TEN smartphone zijn nog niet bekend, maar hij zal volgens de bron van dit bericht in ieder geval voorzien zijn van ingebouwd GPS, een 400MHz Samsung processor , WiFi en 3G met HSDPA support.Gerelateerde links:
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
Eerste foto's van de E-TEN M700
E-Ten X500 smartphone niet mooi maar wel compleet
Nieuwe smartphone van E-TEN?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.