Geruchten
30 november 2007 - Ron Smeets

E-TEN X650 bij de FCC gespot

Ruim een maand geleden kondigde E-TEN de komst aan van de X600, een Smartphone met ingebouwde GPS ontvanger.

Gisteren werd de volgende E-TEN ook al gespot op de website van de Amerikaanse FCC. De Glofiish X650 (foto hierboven). Het toestel lijkt kwa specs veel op de X600, met dien verstande dat de X650 een FM zender ingebouwd heeft om muziek naar je (auto)radio te kunnen 'streamen'.

Verder wordt er ook gespeculeerd over de aanwezigheid van een mogelijk VGA display (640x480), maar dat is allerminst zeker.

Prijzen en beschikbaarheid worden, zoals gewoonlijk, niet vermeld door de FCC dus het is nog even afwachten wanneer en of we deze Smartphone officieel zullen gaan tegenkomen.Gerelateerde links:
E-Ten X600 navigatie Smartphone
Nieuwe E-Ten M800 nog dit jaar te koop
E-Ten Glofiish X800 ook in Hannover
E-Ten's eerste 3G Windows Mobile 6 toestel in Hannover
Eerste foto's van de E-TEN M700
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
E-Ten X500 smartphone niet mooi maar wel compleet
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.