Toestellen
16 maart 2007 - Ron Smeets

E-Ten Glofiish X800 ook in Hannover

Smartphone maker E-Ten is, als zovelen, ook naar Hannover getogen om daar haar nieuwste paradepaardje aan het grote publiek te tonen. Twee weken geleden deden ook al de eerste geruchten de ronde over een op komst zijnde nieuwe E-Ten Smartphone.

De Glofiish X800 is de volgende Smartphone uit de stal van E-Ten die op de CeBIT te bewonderen is. Het Windows Mobile 6 toestel valt echer vooral op door het ontbreken van een fysiek qwerty keyboard. Dat is voor een Smartphone natuurlijk een gemis.

De overige specs van de X800 liegen er, net als bij zijn voorgangers, niet om: Quad-band GSM, UMTS met HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth en een 2MP camera zijn standaard aanwezig.

Volgens E-Ten zal de Glofiish X800 nog voor de zomer wereldwijd op de markt komen. Op het prijskaartje zal een bedrag van tussen de 850 en 900 dollar.Gerelateerde links:
E-Ten's eerste 3G Windows Mobile 6 toestel in Hannover
Eerste foto's van de E-TEN M700
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
E-Ten X500 smartphone niet mooi maar wel compleet
Nieuwe smartphone van E-TEN?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.