Nieuws
11 januari 2008 - Ron Smeets

E-TEN Glofiish V900 duikt op in 3GSM advertentie

Op de website van Glofiish is een advertentie (zie afbeelding hieronder) geplaatst waarin iedereen die volgende maand naar Barcelona gaat uitgenodigd wordt om de stand van E-TEN te bezoeken.

Rechtsonder staan bovendien twee prewiew foto's (zie afbeelding hiernaast) van een nieuwe multimedia smartphone die in Barcelona het daglicht zal zien, de V900. Een toestel dat geschikt zal zijn voor de verschillende mobiele video formaten, DVB-H, DVB-T, T-DMB en DAB.

De aankondigingGerelateerde links:
E-Ten Glofiish X800 ook in Hannover
Nieuwe E-Ten M800 nog dit jaar te koop
E-TEN X650 bij de FCC gespot
E-TEN X650 officieel aangekondigd
E-Ten X600 navigatie Smartphone
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.