Accessoires
07 januari 2007 - Ron Smeets

DVD HiFi systeem in Chocolate stijl

De populariteit van de LG Chocolate lijkt grenzeloos. Althans, zo denken de ontwerpers van LG er over. Zij hebben het concept van de hoogglans zwarte look in combinatie met de rood verlichte touchsensitive bediening nu ook toegepast in LG's nieuwste DVD HiFi (mini)systeem, de LFD 790.

Behalve de 'Chocolate' look-and-feel heeft deze DVD HiFi set ook 600 Watt muziekvermogen en een USB aansluiting zodat je ook je MP3 speler (iPod bijvoorbeeld) aan kunt sluiten.

Wat de LFD 790 moet gaan kosten en wanneer hij uitkomt is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Chocolate achtige GSM van Pantech
LG Chocolate projector
Chocolate MP3 speler
LG Chocolate groot verkoopsucces
Opvolger voor de Chocolate?!
BenQ Siemens op de 'Chocolate' toer
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.