Entertainment
29 januari 2010 - Ron Smeets

DVD en CD van This Is It bij de Sony Ericsson Satio en Aino

Afgelopen weekend spotte ik al de speciale 'Michael Jackson - This Is It' pagina op de Sony Ericsson site. Welnu, vanochtend kunnen wij jullie als eerste vertellen wat de Sony Ericsson 'This Is It' actie precies inhoudt.

Welnu, iedereen die tussen 1 Februari en 30 April een Sony Ericsson Satio of Aino aanschaft krijgt daar een voucher bij die op de Michael-Jackson pagina van de Sony Ericsson site ingewisseld kan worden voor de This Is It DVD.

Bovendien kun je met dezelfde voucher ook de CD This Is It gratis downloaden uit de Play Now Arena, Sony Ericsson's muziekwinkel. Die voucher die bij het toestel zit kun je op de website verzilveren. Doe je dat vóór 14 Februari, dan zorgt Sony Ericsson ervoor dat je de DVD op de eerste dag van de release, 21 Februari, al in huis hebt.

De actie is niet gekoppeld aan een bepaalde provider of telefoonwinkel, dus het maakt niet uit waar je de Satio of Aino aanschaft en of je hem los koopt of in combinatie met een abonnement. Natuurlijk wordt het toestel ook in een passende doos geleverd ;-) SE-This-Is-It-Aino