Nieuws
26 november 2009 - Ron Smeets

Dutchcowgirl Marjolijn Online Mediavrouw van het Jaar

Marjolijn Kamphuis, hoofdredactrice en mede-oprichter van DutchCowgirls is vanavond uitgeroepen tot Online Mediavrouw van het jaar. En daar zijn alle collega bloggers van DutchCowboys, MobileCowboys, SearchCowboys, StyleCowboys en DutchCowgirls enorm trots op.

Naast haar job bij G-Star, en eerder dit jaar bij MTV, is zij sinds de oprichting in 2008 ook de grote moderator van ons populaire zusterblog DutchCowgirls. Marjolijn, namens alle Mobile Cowboys van harte gefeliciteerd met deze prachtige titel!!!

Bij de mannen ging de prijs van Online Mediaman van het jaar eveneens naar een favoriet, Mathys van Abbe, geestelijk vader van het inmiddels meer dan bekende en eveneens populaire Mobypicture. Vanaf deze plek gaan onze felicitaties natuurlijk ook uit naar Martijn. De prijzen werden vanavond uitgerijkt tijdens het jaarlijkse IAB Interact (2009) congres. Foto hieronder: Marjolijn neemt het zwaard van Online Mediavrouw van het Jaar in ontvangst. Marjolijn-IAB-Awards

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.