Entertainment
12 maart 2015 - Ron Smeets

Durex ontdekt hoe de smartphone je sexleven kan stimuleren Nee, het heeft niets te maken met de trilfunctie

Durex maakt behalve condooms ook al jaren stimulerende sex 'accessoires'. De fabrikant heeft onlangs onderzoek gedaan naar manieren waarop de smartphone het sexleven van partners kan verbeteren. Uiteraard is het creatief gebruik van de trilfunctie een voor de hand liggende optie, maar dat is niet wat Durex ontdekte. Zonder alles te verklappen; het heeft te maken met het aanraken van het juiste plekje met één vinger. En nee... niet dat plekje ;)

Enfin, in onderstaande video wordt het allemaal haarfijn uitgelegd, compleet met de verwachtingen en ervaringen van enkele koppels. Enjoy!

Verrast? Of wist je het al? Geef toe, het is een zeer voor de hand liggende vinding. Eentje waar heel veel smartphone gebruikers die het toestel ook mee naar de slaapkamer, of erger nog, naar bed nemen nog iets van kunnen leren.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.