Nieuws
23 augustus 2005 - Ron Smeets

Dure grap van 'SMS Terrorist'

Een 23-jarige Indonesische man zal waarschijnlijk een tijdje moeten gaan brommen omdat hij de politie in het Maleise Penang bestookte met terroristische SMSjes.

Hierin claimde de man lid te zijn van Al Quaeda en waarschuwde hij de autoriteiten voor op handen zijnde aanslagen van het terreurnetwerk ter plaatse.

In een van de berichten zei Kurniawan, zoals zijn naam luidt, dat er bommen zouden liggen in de buurt van een winkelcentrum. Een ander bericht sprak over een aanstaande kaping van een vliegtuig.

De zieke grappemaker zal voorlopig nog wel even blijven zitten waar ie zit.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.