Toestellen
23 maart 2006 - Ron Smeets

Duo Slider van LG

Het is niet het eerste toestel dat op een bijzondere manier 'open' kan, maar de LG SD910 lijkt wel het eerste model te worden dat ook daadwerkelijk de winkels haalt.

Enkele maanden geleden zagen we al een foto van deze zogenaamde duo-slider waarbij zowel het toetsenbord als het display kunnen uitschuiven. De reden dat ook het display 'open' kan is om een rij toetsen te onthullen die gebruikt worden voor de bediening van de multimedia player functies van het toestel.

Voorlopig kunnen alleen Koreaanse klanten van SK Telecom de SD910 kopen. . .Gerelateerde links:
Pantech's schuifpuzzel concept
De LG Slider-Flip-Twist GSM's
De EverTwist geeft een eigen draai aan GSM design
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.