Tablets
03 oktober 2011 - Ron Smeets

Dunder Mifflin 'presenteert' de Pyramid Android Tablet (fun)

Persoonlijk vind ik The Office een van de grappigste sitcom's van de afgelopen tien jaar. In de serie worden de belefenissen van het kantoorpersoneel van Dunder Mifflin, een leverancier van office supplies, als een soort van real life soap gefilmd.

Binnenkort 'presenteert' Dunder Mifflin de Pyramid, een driehoekige Android tablet die zwaar is en een abominabele accu heeft ;-)) Gewoon voor de fun, natuurlijk. De video:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.