Toestellen
23 december 2005 - Ron Smeets

Duizendpoot van Samsung op komst

Samsung heeft onlangs een nieuw high-end toestel gepresenteerd dat, zeker voor Samsung begrippen, wezenlijk anders uit ziet dan wat we van de Koreanen gewend zijn.

De SPH-H1000 is, zoals de naam al doet vermoeden, een echte duizendpoot. De flip phone is onder andere voorzien van een QWERTY toestenbord, WiBro connectivity, multi-media player, video-out en S-DMB functies. Bovendien kan ie ook dienst doen als VoIP toestel.

Natuurlijk wordt er nog met geen woord gerept over Europese release en/of prijzen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.