Entertainment
29 mei 2006 - Ron Smeets

Duitsers bellen gratis bij elke tegengoal Oranje

Bij elke tegengoal die Nederland krijgt op het aanstaande wereldkampioenschap voetbal in Duitsland, krijgt de mobiele beller bij de Duitse telefoonaanbieder Klarmobil tien minunten gratis bellen. Dat staat op de website van het bedrijf.

Onder de titel 'Holland zahlt die Rechnung' oftewel, Nederland betaalt de rekening , biedt het telefoonbedrijf de gratis belminuten aan. Het bedrijf hoopt voor de klant dat Nederland zo ver mogelijk in het toernooi komt, want dan kan de klant profiteren van de belminuten. Daarvoor wil het bedrijf de uitglijders van het Nederlandse elftal wel door de vingers zien. (Bron: De Telegraaf)Gerelateerde links:
Gratis Europees WiFi netwerk op komst
Gratis SMS service in de US
Geen gratis gesprekken meer in Bangladesh
SMS actie van Virgin Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.