Entertainment
09 november 2008 - Ron Smeets

Duitser beroofd van ruim 100 GSM's

Zaterdag ochtend is een Duitse mobiele telefoon handelaar in Rotterdam onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van ruim 100 mobiele telefoons.

De goede man dacht een deal gesloten te hebben om de toestellen voor ca. 20.000 Euro te verkopen maar eenmaal op de afgesproken plek werd hij door enkele mannen 'ontvoerd' en meegesleurd naar een portiek van een woning in de buurt.

Daar moest hij zijn geld, autosleutels en horloge afgeven waarna de daders er met zijn Mercedes en de mobiele lading vandoor gingen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.