Nieuws
23 januari 2011 - Ron Smeets

Duitse verkopen Windows Phone 7 overtreffen de verwachtingen

Vorige week liet een LG bobo zich nog ontvallen dat de verkoop van Windows Phone 7 toestellen tegenvallen, mede omdat volgens de Koreaanse fabrikant de UI te saai zou zijn.

Enkele dagen geleden heeft Deutsche Telekom (T-Mobile) juist geroepen dat de verkopen van Windows Phone 7 toestellen bij de Duitse provider juist de verwachtingen overtreffen en dat Microsoft heel tevreden is.

De uitspraken werden gedaan tijdens de Duitse presentatie van de Dell Venue Pro in München. Er werden geen exacte cijfers gegeven, dus wat de uitspraken van T-Mobile nu precies betekenen voor het succes van Windows Phone 7 bij onze oosterburen is niet te zeggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.