Toestellen
24 april 2009 - Ron Smeets

Duitse prijzen HTC Magic bekend

De HTC Magic zal over ruim een week (5 Mei) in onder andere Duitsland exclusief via Vodafone op de markt komen. De prijs van het toestel is inmiddels ook al bekend. Zonder abonnement kost hij bij onze oosterburen 570 Euro. Met abonnement varieert de prijs tussen de 59,50 en 1 Euro.

Helaas is inmiddels ook bekend geworden dat de HTC Magic in Nederland voorlopig nog niet in de winkels zal verschijnen, zo meldt Telecomwereld.

Op 5 Mei zal de HTC Magic dus onder andere in Duitsland en Engeland geintroduceerd worden. Daarna volgen nog twee introductierondes maar wanneer en in welke landen kan Vodafone nog niet zeggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.