Nieuws
24 april 2014 - Ron Smeets

Duitse prijs en leverdatum Nokia Lumia 930 uitgelekt

Toen Nokia de Lumia 930 presenteerde werd alleen de internationale prijs, zonder BTW, genoemd. Vaak ligt de Europese prijs iets lager. Welnu, op de site van een Duitse webwinkel is nu te zien (afbeelding hieronder) dat de Lumia 930 daar, los, voor 599 Euro verkocht gaat worden.

De prijs uit het persbericht kwam, inclusief BTW nog uit op 735 Euro. Dat zou echt te duur geweest zijn voor een Nokia anno 2014. Bovendien wil de fabrikant juist ook op prijs concurreren.

De Duitse webwinkel meldt ook dat de Lumia 930 vanaf 19 juni, maar dat is nog onder voorbehoud, leverbaar zal zijn. Natuurlijk zegt dat nog niets over de beschikbaarheid, en prijs, van het toestel in Nederland, maar die zullen niet ver daar vanaf liggen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.