Toestellen
24 maart 2006 - Ron Smeets

'Duistere' MusicPhone van Alcatel

Of ze bij Alcatel geleerd hebben van hun 'onthullingen' tijdens de 3GSM toen ze nog vol 'trots' een nieuwe VGA Camphone en een toestel dat een display met maar liefst 4096 kleuren introduceerden is niet duidelijk, maar de OT-C850 MusicPhone sluit in ieder geval beter aan bij de eisen en wensen van de gemiddelde mobiele gebruiker dan de eerdergenoemde toestellen.

Toch ziet de OT-C850 er anders uit dan de gemiddelde GSM. Zijn zwarte uiterlijk en het rode 'LED-achtige' display geeft hem een 'duistere' uitstraling.

Qua prestatie's is het een redelijk toestel dankzij de 1.3MP cam, maximaal 256Mb ingebouwd geheugen, SD card optie en een 176x220 display met 65.000 kleuren.Gerelateerde links:
Fujitsu en Alcatel samen naar China
Meer foto's en nieuws uit Barcelona
Fashion Phone van Elle
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.