Geruchten
14 december 2006 - Ron Smeets

Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880

De foto's waren tot nu toe echter onduidelijk of duidelijk van een ander toestel, zo bleek ook uit een aantal reacties van lezers die claimen de Ai al gezien te hebben.

De foto's die gisteren opdoken zijn de zoveelste in de rij, maar wel een stuk geloofwaardiger dan de voorgangers en lijken ook meer op het toestel dat sommige lezers als 'Ai' gespot hebben: een 'metalen font', Walkman branding en 'candybar' model.

De typenaam, W880, zou betekenen dat het toestel ook als opvolger van de populaire W850 in de markt gezet gaat worden. Wat de Japanse tennisster Ai Sugiyama dan nog bijdraagt aan dit toestel wordt steeds onduidelijker, maar dat kan ook aan mij liggen.

Veel specs van de W880 'Ai' worden verder nog niet vrijgegeven, maar de camera aan de voorzijde (linksboven) doet in ieder geval vermoeden dat ie UMTS aan boord heeft.Gerelateerde links:
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Ai'
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Is dit dan wel de 'Ai' van Sony Ericsson?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.