Accessoires
19 maart 2009 - Ron Smeets

Dubbel faked: Moto Aura Louis Vuitton

Namaak mobieltjes zien we vaak langskomen. Hetzelfde geldt voor handtassen, brillen en andere luxe mode accessoires.

Enkele slimme Chinese namakers zijn nu op het idee te komen om deze twee zaken met elkaar te verenigen. Het resultaat is de Imobile V543, een fake uitvoering van de luxe Motorola Aura in een namaak Louis Vuitton stijl.

Zoals gewoonlijk zijn de specs van dergelijke fake toestellen niet echt om over naar huis te schrijven. De V543 moet het doen met een 1.3 MP camera, een 1.5 inch LCD display, MP3 speler, FM Radio en een microSD geheugenkaart gleuf voor wat extra opslagcapaciteit.

Het is natuurlijk een kwestie van smaak maar ik vind hem echt foeilelijk. De originele Aura van Motorola heeft nog wel iets speciaals maar dit. . . nee, bah!

motorola-aura-clone-01
motorola-aura-clone-05
motorola-aura-clone-08
Imobile-V453-Louis-Vuitton-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.