Geruchten
06 april 2007 - Ron Smeets

Dual standaard BlackBerry 8830 voor Verizon?

Ik ben momenteel (onder andere) bezig met een review van de BlackBerry 8800. Over enkele dagen zal ik mijn eerste bevindingen met jullie delen.

In de VS is een zilverkleurige Dual Standard versie van de 8800 opgedoken, zo luiden de geruchten. Het toestel, de 8830, zou voorlopig alleen voor Verizon klanten op de markt gaan komen, maar waneer is nog niet bekend.

De kans dat we deze telg uit de 8800 serie, als de geruchten kloppen, in Nederland zullen gaan zien is nihil. Wij hebben namelijk niet veel aan een zogenaamd Dual Standard toestel dat dus zowel op GSM als CDMA netwerken kan functioneren.Gerelateerde links:
WiFi versie van de BlackBerry 8800 gespot?
Blackberry 8800
Introductie BlackBerry 8800 op 3GSM
Foto's van de BlackBerry 8800
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.