Geruchten
15 december 2011 - Ron Smeets

Dual SIM versie van de Samsung Galaxy Y Pro op komst

Het lijkt er op dat Samsung een dual SIM versie van de Galaxy Y Pro gaat lanceren. Dat toestel ligt bij ons overigens als de Galaxy txt in de winkels.

Er is een afbeelding opgedoken van de Samsung Galaxy Y Pro Duos. Of die ook naar Nederland gaat komen is nog niet te zeggen, maar ik acht de kans daarop klein. Dual SIM is bij ons namelijk, vooral door de providers die er niet echt op zitten te wachten, niet zo populair.

Wat in onderstaande foto verder nog opvalt is het feit dat de dual SIM versie van de Galaxy Y Pro een front camera lijkt te hebben. Iets dat op het originele model ontbrak.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.