Toestellen
30 maart 2015 - Ron Smeets

Dual sim versie van de Galaxy S6 gespot Toestel dook op bij Chinese persbijeenkomst

Op Chinese foto's van de Samsung Galaxy S6 is een versie te zien die voorzien is van twee simkaarten. Op zich is dat niet zo bijzonder omdat fabrikanten nu steeds vaker, en Samsung dus ook, dual sim modellen van high-end toestellen uitbrengen. De dual sim versie werd tijdens een pre-briefing voor de Chinese pers aan de aanwezige journalisten en bloggers getoond.

Het lijkt er vooralsnog op dat de dual sim versie van de Galaxy S6 alleen in Azië beschikbaar komt. Over een eventuele release buiten dat werelddeel is in ieder geval nog niets bekend.

Een Galaxy S6 edge met twee simkaarten is nog niet opgedoken. Ik denk ook dat Samsung, gezien de dunne randen van dat model, nauwelijks ruimte zal weten te vinden voor de tweede simkaart. Bij de S6 edge zit het simkaart slot namelijk niet aan de zijkant maar bovenop het toestel.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.