Geruchten
10 september 2012 - Ron Smeets

Dual sim versie van de Galaxy Note II in de maak?

Samsung werkt, voor de Chinese markt, mogelijk aan een dual sim versie van de Galaxy Note II. Online is een afbeelding gespot van de binnenzijde van het toestel waar inderdaad twee simkaart- en een microSD gleuf te zien zijn.

Zoals gezegd is dit toestel waarschijnlijk, als de geruchten kloppen natuurlijk, bedoeld voor de Chinese markt. Of Samsung, die als een van de weinige fabrikanten ook dual sim toestellen in Nederland uitbrengt, deze versie van de Galaxy Note II ook bij ons in de winkels zal leggen is nog niet bekend.

Volgens deze geruchten zouden de overige specs van de dual sim Galaxy Note II identiek zijn aan die van de single sim versie. Een prijs en release datum zijn ook nog niet bekend maar het toestel zou onder andere (en wellicht exclusief) bij China Unicom uitgebracht gaan worden.

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.