Nieuws
14 februari 2006 - Ron Smeets

Drukte op tweede dag 3GSM

Vandaag was het in Barcelona met 19 graden weer een beetje warmer dan gisteren. Niet dat dat iets te maken zal hebben met de extra drukte op de 3GSM, maar lekker toeven was het dus wel.

Zoals beloofd hebben jullie nog wat foto's tegoed die ik gisteren maakte maar niet kon posten omdat ik mijn cardreader vergeten had. Een kort bezoekje vanmiddag aan de lokale Bijenkorf, El Corte Ingles, heeft dat probleem verholpen.

Later vanavond zal ik beginnen met een fotoalbum (zie daarvoor de rechter navidatiebalk) maar bij deze al enkele foto's als voorproefje :

Allereerst de 'geheimzinnige' foto van de live Samsung DVB-H demo die ik gisteren toch nog mocht maken van de gekke Duitse techneut op zijn stand.

Wat Vodafone met Ferrari en Schumacher deed toen hij keer op keer wereldkampioen werd doen Telefonica en Movistar nu met Alonso.

De fonteinen zorgden voor wat afkoeling bij een lekker zonnetje

Samsung blijft populair, maar zoals gezegd was het op dag 2 een stuk drukker in de hallen van de 3GSM

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.