Nieuws
10 juli 2008 - Ron Smeets

Drukte bij Rotterdamse T-Mobile Shop

Nog een paar uurtjes wachten en dan kunnen de eerste, maximaal 500, gelukkigen dan eindelijk ook hier in Nederland een legale iPhone bemachtigen.

Ik ben inmiddels in Rotterdam gearriveerd en zoals op de foto's te zien is wordt het al lekker druk voor de winkel aan de Lijnbaan. Er staan inmiddels ruim meer dan 500 mensen in de rij. Schattingen lopen uiteen van 700 tot 1500 gegadigden. Dat betekent dus dat enkele honderden iPhone fans vanacht met lege handen naar huis zullen moeten. . .

Om 23u00 houdt T-Mobile een korte perspresentatie en daarna zullen een aantal journalisten en bloggers (ja, MobileCowboys hoort daar ook bij :-)) alvast een test exemplaar uitgereikt krijgen. Meer foto's:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.