Entertainment
13 november 2011 - Ron Smeets

Droid RAZR commercial: Italian Job meets Mission Impossible

De (Amerikaanse) commercials voor de Motorola Droid's die we de afgelopen twee jaar gezien hebben zijn doorgaans behoorlijk spectaculair. Hoewel de Motorola Droid's (Milestone's hier in de EU) bepaald geen slechte toestellen zijn bekruipt mij toch een beetje het gevoel dat ik aan het kijken ben naar een preview van een film die veel spectaculairder gepresenteerd wordt dan dat die in werkelijkheid is, maar dit ter zijde.

In de nieuwste commercial voor de Motorola Droid RAZR komen de overvaltactieken van The Italian Job samen met de achtervolgingen uit Mission: Impossible ;-)) Kijk zelf maar:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.